Vad är ett BEN Event?

Våra träffar handlar om att få människor att slappna av, ha roligt och lära känna nya människor.

Här har vi kul

Vi ses under lediga och trevliga former där våra medlemmar får umgås, knyta kontakter och samtidigt njuta av roliga event i härliga miljöer.

Vi äter och dricker gott

På våra träffar ingår alltid en trevlig middag med tillhörande dryck, under hela kvällen. På våra träffar går ingen hungrig eller törstig.

Föreläsning och andra aktiviteter

Under kvällarna erbjuds alltid en bra föreläsning och en aktivitet som man annars inte gör till vardags. Att åka snabba RIB-båtar i Stockholms skärgård en kväll i juni till exempel.

Tidigare event

Tillsammans skålade vi in sommaren på Cloud Nines vackra innergård

Än en gång har fyra fantastiska nätverksträffar ägt rum. Under oförglömliga vårkvällar samlades nätverksgrupperna 1-4 på Cloud Nines vackra innergård för att tillsammans avnjuta en tvårättersmiddag och tävla i utmanande aktiviteter.

Inledningsvis bjöd kvällen på mingel ackompanjerat av fördrink och lättare tilltugg.
Därefter var det dags för deltagarna att vässa sina tävlingsnerver. I mindre grupper fick kvällens deltagare tävla mot varandra i ett flertal golfinspirerade grenar samt en klassiker från barndomsåren – radiobilsrace.

Kvällen bjöd fortsatt på en fransk grillbuffé där det i klassisk BEN-anda bjöds på ett flertal chanser till aktivt mingel. Under middagen skiftade vi bord mellan rätterna för att alla skulle ges chans att prata med nya ansikten.

Att det stundtals regnade och blåste under kvällarna var ingenting som märktes på Cloud Nines innergård. Den glada och uppsluppna stämningen hölls intakt under hela kvällarna. Och för de som ville fortsätta mingla efter avslutad dessert gavs det ännu fler chanser till det när vi fortsatte på Ice Bar.

Vilka enastående kvällar! Vi vill rikta ett stort tack till er alla som medverkade och vi vill även passa på att välkomna en del nya ansikten till oss. Ni ska känna er varmt välkomna!

Nu blickar vi framåt mot en härlig sommar och ser fram emot att ser er igen under sensommaren!

/B.E.N.

“Jag har fått ett otroligt stort kontaktnät tack vare BEN”

B.E.Ns nätverk utgörs av flera spännande och intressanta företag som sträcker sig över flera olika branscher. Ett av dem är MACAT affärsutveckling. För Jenny Johansson, vd på MACAT, var det ett självklart val att gå med i B.E.N för att möta samarbetspartners, potentiella kunder och vidga sitt nätverk.

Varför valde du B.E.N som nätverk?

– De som driver B.E.N har stor insikt i hur man skapar relationer och de bidrar också proaktivt till att vi medlemmar lär känna varandra. Jag tycker att nätverksformen är oerhört bra. Jag tror på att skapa relationer när det gäller att få till affärer idag, säger Jenny.

Jenny menar att nätverksträffarna är utvecklande både för henne själv som person och för MACAT i helhet. MACAT är ett företag vars roll är att långsiktigt utveckla ledare, team och organisationers kapacitet och fulla potential.

Jenny, vad är det som gör MACAT affärsutveckling så framgångsrikt i er bransch?

– Det handlar om att vi är väldigt resultatorienterade och att vi i våra insatser omsätter vår kompetens till konkreta och användbara metoder utifrån varje kunds unika styrkor och situation. Vi skräddarsyr alla uppdrag och bestämmer tillsammans med kund vilket resultat som ska uppnås.

MACAT driver ett ledarskapsprogram på 5 dagar, “Det moderna ledarskapet”, som är baserat på över 3 500 intervjuer de gjort med ledare och medarbetare. Ledarskapsprogrammet är byggt utifrån de utmaningar och behov man sagt sig ha. För att hjälpa företag och individer att utvecklas gäller det att inte stryka för mycket medhårs utan faktiskt våga lyfta fram problemen i ljuset, menar Jenny

– Vi har modet att synliggöra beteenden som personer skulle vinna på att förändra.
Vi tar aktuellt nuläge som utgångspunkt, och naturligtvis utgår vi från heltäckande teori och aktuell forskning. Vår PGA-modell för kvalitetssäkring gör att vi kan garantera ett bra resultat.

Till sist, vad är det bästa med B.E.N?

– Nätverket ger mig mycket energi. Sedan ger det vårt företag affärer. Jag tycker att träffarna har en bra blandning på aktiviteter och att de är under avslappnade former. Jag som medlem får chans att vara den jag är. Jag har fått ett otroligt stort kontaktnät tack vare B.E.N!

Stort tack Jenny för att du ville dela med dig av dina tankar och upplevelser!

Kommande event

BEN oktober/november 2016

Vill du också nätverka med oss?

I oktober och november är det återigen dags för nya härliga BEN-träffar. Våra grupper kommer att ses för att delta i roliga aktiviteter i härliga miljöer.

Vi kommer i vanlig ordning att äta och dricka gott, umgås och skratta tillsammans samtidigt som vi alla knyter nya kontakter och stärker befintliga relationer.

Hör av dig till oss så berättar vi mer.

20160216-70681

Mvh, B.E.N