Vad är ett BEN Event?

Våra träffar handlar om att få människor att slappna av, ha roligt och lära känna nya människor.

Här har vi kul

Vi ses under lediga och trevliga former där våra medlemmar får umgås, knyta kontakter och samtidigt njuta av roliga event i härliga miljöer.

Vi äter och dricker gott

På våra träffar ingår alltid en trevlig middag med tillhörande dryck, under hela kvällen. På våra träffar går ingen hungrig eller törstig.

Aktviteter

Våra event innehåller alltid härliga och roliga aktiviteter som bidrar till stämningen. Allt från segling i skärgården till matlagning med professionella kan stå på schemat.

Tidigare event

”Jag är kär i upplevelserna och människorna i det här nätverket”

Vi satte oss ned och tog en pratstund med en av våra medlemmar, Henrik Arlestig, CEO på Mostphotos. Henrik har varit medlem i snart två år, från det allra första eventet på M/S Molly. Henrik beskriver det eventet som en fullträff – en vacker försommardag på sjön med mat, tilltugg och RIB-båtsrace.

– Efter det var jag kär i upplevelserna och människorna som är med B.E.N. De prickade så rätt med själva atmosfären och allt bara stämde. Den första träffen har betytt otroligt mycket för mig i och med kontakterna jag knöt där. Därför är jag kvar och har inte missat ett enda event sedan starten, berättar Henrik.

Mostphotos är en av skandinaviens största bildbanker med över 15 miljoner illustrationer och foton. Missionen är att hjälpa kunderna att stärka sin kommunikation rent visuellt genom att hitta rätt bilder till rätt projekt. Henrik berättar att en stor del i framgången ligger i att de är en bildbyrå med skandinaviskt bildspråk.

– Vi vänder oss till alla som vill lära sig kommunicera på ett starkt sätt, från de som använder 20 bilder till de som behöver upp till 1000 bilder i månaden. Våra kunder är allt från tidningsredaktioner, kommuner och kommunikationsbyråer till tvåmansföretaget som ska göra sitt första inlägg på Facebook eller skicka ut ett nyhetsbrev.

Tidigare har Henrik testat flera olika nätverk men upplever att man ofta förväntas vara pådrivande, pitcha och sälja:

– Jag är själv säljare men jag gillar inte den typen av tillställningar, det känns påklistrat. På B.E.N finns en genuin känsla av att folk är där för att hjälpa varandra och för att ha kul tillsammans. Även om vi gör mycket affärer via nätverket så är det relationerna och kontakterna vi skapar som gör BEN värt tio gånger pengarna.

Att träffarna bjuder på roliga aktiviteter, bra mat och vackra lokaler är en stor anledning till att Henrik trivs i nätverket. Men det viktigaste är de personliga mötena:

– Det är människorna man klickar med som man tar med sig i livet och arbetslivet. Jag har knutit kontakter på affärsnivå men även på personlig nivå som är värda miljoner. Det är personer som alla är villiga att dela med sig av sina kontakter och sina erfarenheter.

Slutligen vill Henrik rekommendera B.E.N till alla som söker en genuin miljö där man kan utvecklas tillsammans med andra människor.

Stort tack Henrik för att du ville dela med dig av dina tankar och upplevelser!
Läs mer om Mostphotos på deras hemsida »

Sol, vind & vatten för BEN – Göteborg

Vädergudarna var verkligen med oss när det återigen var dags för BEN-Göteborg att träffas. Solen strålade som aldrig förr och hos våra underbara vänner på Dockyard Hotell väntade svalkande dryck och mingel innan vi satte oss i ett gäng RIB-båtar som tog oss ut i den fantastiska skärgården.

Kursen sattes mot Brännö Brygga där vi utöver att njuta av atmosfären och det underbara vädret också hann med att tävla lite. Som vanligt stod evig ära och heder på spel.

Båtarna tog oss sen tillbaka till Dockyard där det nu var dags för en otroligt god 3-rätters middag.

Kvällen avslutades på sedvanligt BEN-vis med mingel, skratt och nyfunna vänskaper.

Sammanfattningsvis så blev det en träff som speglar allt BEN handlar om.

Tack till alla ni som är med och gör BEN till det det är.

// Vi på BEN

Kommande event

Datum för BEN-träffar 2019

Kära medlemmar i BEN!

Nedan finner ni en lista med datum för alla BEN-gruppers träffar under 2019. Sidoevent och andra träffar bjuder vi in till löpande som vanligt.
Tider, platser och upplägg kommer, som alltid, inför varje enskild träff.

2019

Träff 1

BEN Malmö: Tis 22/1
Sthlm grupp 1: Tis 29/1
Sthlm grupp 2: Ons 30/1
Sthlm grupp 3: Tor 31/1
Sthlm grupp 4: Tis 5/2
Sthlm grupp 5: Ons 6/2
BEN Tutto: Tor 7/2
BEN Västerås Tis 19/2
BEN GBG: Ons 20/2
BEN GBG2: Tors 21/2
BEN X: Tis 26/3

Träff 2

Sthlm grupp 1: Tis 23/4
Sthlm grupp 2: Ons 24/4
Sthlm grupp 3. Tor 25/4
Sthlm grupp 4: Tis 7/5
Sthlm grupp 5: Ons 8/5
BEN Tutto: Tor 9/5
BEN Malmö: Tis 14/5
BEN Malmö2: Ons 15/5
BEN GBG: Ons 15/5
BEN GBG2: Tor 16/5
BEN Västerås Tis 21/5
BEN X: Tis 18/6

SOMMARFEST 19/6

Träff 3

BEN X: Tis 17/9

Sthlm grupp 2: Ons 18/9
Sthlm grupp 3: Tor 19/9
Sthlm grupp 4: Tis 24/9
Sthlm grupp 1: Ons 25/9

BEN MALMÖ: Tis 1/10
BEN MALMÖ2: Ons 2/10
BEN GBG: Ons 2/10
BEN GBG2: Tor 3/10
BEN Västerås Tor 3/10

Träff 4

Sthlm grupp 1: Tis 5/11
Sthlm grupp 2: Ons 6/11
Sthlm grupp 3: Tor 7/11
Sthlm grupp 4: Tis 12/11

BEN Malmö: Tis 19/11

BEN GBG: Ons 20/11
BEN GBG2: Tor 21/11

BEN X: Tis 26/11

JULFEST 18/12