BEN har fram till nu bestått av två stycken nätverk, BEN och BEN-Golf. Nu öppnar vi upp ytterligare ett nätverk där fokuset kommer att ligga på träning. Tillsammans med andra nätverkare och träningssugna medlemmar kan du kombinera det bästa från två världar. Att förena nytta med nöje har alltid varit viktiga slagord för oss på BEN och det kommer såklart gälla även för BenFit som vårt nya nätverk heter.

I BenFit får du som medlem två gruppträningspass i veckan ledda av Robert Svensson och Jacob Winqvist – två extremt skickliga personliga tränare. Du får en träningdsklocka, personlig träningsrådgivning och individuell uppföljning. Förutom det får du träffa 9-10 andra medlemmar att skapa affärsmöjligheter med innan och efter passen. Vi vill inom kort ha 100 medlemmar knutet till detta nätverk, vilket innebär att man som medlem kommer ses i olika konstellationer varje gång man tränar.

Som BEN-medlem har du förmånen att få testa två träningspass för att kunna skapa dig en känsla för nätverket och konceptet. Givetvis måste man inte redan vara BEN-medlem för att få vara medlem i BenFit.

Vår träningslokal ligger i Chefshuset på Nybrogatan 58. Givetvis har vi mötesrum, omklädningsrum samt handdukar att låna.

Maila oss för att boka in dig på en eller två träningsträffar enligt nedan datum:

Måndag 3 sept – 13:00-14:00 (dörrarna öppnas för nätverkande 12:00)

Onsdag 5 sept – 11:00-12:00 (dörrarna öppnas för nätverkande 10:00)

Onsdag 5 sept – 13:00-14:00 (dörrarna öppnas för nätverkande 12:00)

fredag 7 sept – 13:00-14:00 (dörrarna öppnas för nätverkande 12:00)

Passar inte någon av ovan tider så ser kommande veckor likadana ut. Dvs, måndag – 1 pass, onsdag – 2 pass och fredag – 1 pass. Samma tider.

Hör av er, ni som är intresserade 🙂