Under två fantastiska nätverkskvällar fick vi se solen gå ner över Stockholm från våning 23 i DN-skrapan, tillhörande Pontus Group och den unika eventlokalen Atelier 23. Det är en gastronomisk scen med enastående utsikt över hela Stockholm.

Efter ett inledande mingel med snittar och bubbel berättade Pontus Frithiof om sin långa och spännande resa från köket i Paris till att gå in som ägare av Pontus Group. Service är det genomgående temat för hela hans karriär och han berättade hur viktigt det är i alla branscher. Det är svårt att ta miste på hans passion för restaurangbranschen och dess utveckling. Han vill göra ett avtryck i branschen och förändra den till det bättre – allt från mat till företagande. Som en del i det föreläser han på skolor och arbetar hårt för jämställdhet. Pontus Group har dessutom varit tidigt ute med såväl näthandel som sociala medier. Med ödmjukhet och humoristiska inslag beskrev han sin häpnadsväckande resa som togs emot med varma applåder och nyfikna frågor.


De båda kvällarna fortsatte med ett quiz om Stockholm med engagerade och tävlingsinriktade deltagare. Efter en trerätters med guldkant, där vi skiftade bord precis som alltid – allt för nätverkandets skull ­– presenterades vinnarna som firades med bubbel.

Vilka kvällar!

Tack till er alla som förgyllde dessa två träffar.

Vi har dessutom fått välkomna flera nya medlemmar, ni är varmt välkomna!

Nu ser vi fram emot årets kommande träffar. 

/ B.E.N