– Att vara medlem i Business Event Network ger vårt företag ett större nätverk, det är den absolut största vinsten. De som driver B.E.N ser dessutom till att boka in one-to-one-möten mellan träffarna, vilket jag inte visste innan. Det tycker jag är en stor fördel gentemot andra nätverk, säger Thomas Skott, VD på Regent.

Thomas Skott hittade B.E.N för ett halvår sedan på nätet och efter att ha läst mer blev han så intresserad att han ringde upp dem för att få veta mer.

– Det verkade vara precis det jag sökte efter. På B.E.N står aktiviteter i centrum – man gör grejer tillsammans. När man ska nätverka är det bra att man har kul under tiden. Det blir ett mer avslappnat sätt att umgås.

Och B.E.N har hittills levt upp till hans förväntningar med råge:

– En träff var vi på Långholmen och lyssnade på en föreläsning med middag efteråt. Suveränt god mat och föreläsningen med Per Holknekt – det tror jag var den bästa föreläsning jag varit på någonsin. Enormt fascinerande, han är en otroligt bra talare.

Värdefullt kompetensutbyte
Regent är ett IT-företag som arbetar med digitalisering. Vi har en genuin vilja att skapa värde för kunderna där vi är med från start och genomför behovsanalyser, hela vägen fram till färdig lösning, oavsett om det är mobilt eller webb.

– Vi vill leverera ”IT som det borde vara” vilket också är Regents vision. Som kund ska man känna bekymmersfrihet när man köper ett system. Det får man av oss genom att köpa en Nyckelfärdig Digital Lösning®.

Thomas är nöjd att ha hittat ett nätverk han trivs i och tycker att det är utvecklande även för honom som person:

– Jag har fått mycket tips av dem som är där om olika saker. Det är enormt värdefullt att komma utanför sin egen bubbla och se hur andra tycker och tänker och ta inspiration från dem. Man vill alltid bredda sitt nätverk och det här känns som ett bra sätt.

Stort tack Thomas för att du ville dela med dig av dina tankar och upplevelser!
Läs mer om Regent på deras hemsida »