För dig som uppskattar kvalitet före kvantitet när det gäller relationsbyggande

Varför gick du med i BEN?

Jag är genuint nyfiken på andra människor och ert avslappnade men professionella upplägg tilltalade mig. BEN-träffarna ger mig tillfällen att nätverka och lära känna människor som kanske tillför värde åt mina kunder som finns inom Sveriges mest framgångsrika näringsliv, statliga verk och kommuner. Jag älskar att hjälpa människor till framgång, så det var ett lätt val!

Anna Sjödin

Leanway
Vad får du ut av att vara med i BEN?

Jag valde BEN framför andra nätverksformer eftersom jag tror på långsiktiga, förtroendefulla samarbeten och relationer framför ”tvångsnärvaro och one-liners/pitchar”. Människorna i BEN ger mig möjlighet att få input och spåna idéer om både egen verksamhetsutveckling men även samla på mig en ”kompetensbank” med hög kvalitet som gynnar mina kunder och nätverk i sin tur. Jag gick även med i BEN av rent egoistiska skäl; som personalvård eftersom det är ganska ensamt som egenföretagare. Business Table-mötena mellan träffarna ger även möjlighet till ytterligare djupdykning. Jag trivs, mår bra och har kul med BEN, helt enkelt!

Vilket är ditt bästa BEN-minne?

Det är nog när jag som enda ”skånska” gästspelade vid ett event i Stockholm och alla verkligen välkomnade mig och var nyfikna på mig! DET säger en hel del om BEN-kulturen! Förklädet som vi fick behålla efter den kvällen när vi lagade mat tillsammans på Aveqia använder jag fortfarande så gott som dagligen när jag fixar middag åt familjen.

Vilken typ av människa rekommenderar du BEN för?

Till den som inte är ute efter ”quick-fix”, utan uppskattar kvalitet före kvantitet när det gäller relationsbyggande. Jag rekommenderar BEN till den som genuint intresserar sig för mötet med nya människor i det långa loppet. Framgång stavas förtroende!

Relaterade case

Tid för att skapa relationer på riktigt

- Happy Boss

BEN har varit mitt absolut bästa affärsstrategiska beslut

- Noor Digital