Vilken start vi fick på år 2017!

Årets två första träffar gick av stapeln i början på februari och tillsammans med grupp 1 och 2 besökte vi Carlshälls Gård för föreläsning, middag och mingel.

Föreläsaren var ingen mindre än entreprenören Per Holknekt, som själv valt att gå med i B.E.N nyligen. Han pratade om vikten av att skapa välmående hos medarbetare och övriga i ens omgivning och att det är starkt förknippat med känslosamhet och lyhördhet. Att skapa välmående behöver inte vara svårt eller belasta budgeten – det handlar bara om att vara snäll.

Bekräfta era medarbetare och skapa tillhörighet, annars kan företagets fall bli långt och hårt. Per Holknekt tog ett av sina företag från 0 till 67 anställda på 5 år. Inte en enda sa upp sig. För Per var det viktigt med gemenskap, att skapa muskler och att växa tillsammans.

Per har så rätt i det han säger och hans berättande väckte många känslor hos publiken. Mycket nöjda förflyttade vi oss från den magnifika föreläsningssalen in till huvudbyggnaden. Där fick vi avnjuta en fantastisk trerättersmiddag, som bland annat bestod av sotad tonfisk med forellrom och inkokt äpple med havrekross. Under middagen skiftade vi, likt alltid, bord – allt för att få mingla så mycket som möjligt.

Vilka kvällar!
Tack till er alla som förgyllde dessa två träffar.
Vi har dessutom fått välkomna flera nya medlemmar, återigen ett varmt välkommen till er!

Nu ser vi fram emot årets kommande träffar.
/ B.E.N