Det var en vinterkväll, det doftade god mat och golfbaren omringades av vinnarskallar i den 30-talsinspirerade lokalen Swing by Golfbaren. En av de sista nätverksträffarna för året var nu igång.

Kvällen inleddes med mingel som gav möjlighet till nya relationer mellan företag. När alla hade blivit varma i kläderna var det dags att delas upp i grupper och inleda minigolf-turneringen! De som fick minst slag fick senare under kvällen tävla om att stå längst upp på prispallen. Det var många vinnarskallar i grupperna men stämningen var ändå på topp!

– Det var lätt att bygga relationer med hjälp av den här aktiviteten. Man märkte att folk brann lika mycket för sitt företag som de brann för att vinna golftävlingen, berättar Johanna Engström, från kommunikationsbyrån Vass Kommunikation.

När den heta golftävlingens första del var över fick alla ta varsin golfboll med ett nummer på. Numret representerade vilket bord man skulle sitta vid och väl till bords serverades smårätter i toppklass! Mellan smårätterna fick man ta en ny boll med ett nytt nummer vilket gjorde att man fick nya platser och nya affärsmöjligheter.

Sedan var det dags, vinnaren skulle koras! Finalisterna fick tillsammans med övriga medlemmar förflytta sig till ett rum med inredning likt ett vardagsrum, därav sitt namn Vardagsrummet. Där bjöds det på kaffe, avec och en spännande underhållning i form av en final!

– Det var trevligt att runda av kvällen inne i Vardagsrummet efter prisutdelningen, då man kunde fortsätta diskutera och avsluta påbörjade affärsdiskussioner med personer man suttit vid bordet med, berättar Johanna.

Golfen var en uppskattad aktivitet bland gästerna. Med en miljö som man inte är van vid skapas redan där samtalsämnen som blir en inledning på en företagsrelation.

Stort tack för en höst fylld av samarbeten och lyckade affärer! Nästa gång vi ses är det nytt år och nya härliga nätverksträffar. Till dess – ha det gott!
/B.E.N.