Under en av vinterns nätverksträffar på Aveqia i Stockholm lagades en trerättersmeny i toppklass. Fokus låg på att bygga nya relationer – och att vinna såklart!

Innan matlagningen drog igång fanns det möjlighet att mingla och nätverka. Därefter delades alla in i olika grupper där varje grupp fick göra förrätt, huvudrätt eller efterrätt under ledning av erfarna kockar. Under kvällen skulle vinnaren av den godaste maten utses. Det var bra teamwork i grupperna och alla gick in för uppgiften.

– Vi gjorde allt för att vinna! Man gick in i rollen som stjärnkock och det kändes som att vi var med i Sveriges Mästerkock på tv, säger Johanna Engström från kommunikationsbyrån Vass Kommunikation.

När alla var klara med matlagningen hade Aveqia förberett passande vin till varje rätt. Varje grupp hade en representant som fick presentera vad som låg på tallriken.

– Man lärde sig otroligt mycket och det var lyxigt att få laga mat med en erfaren kock, säger Johanna.

Mellan varje måltid bytte alla platser för att ha tillgång till ett ännu större nätverk och nya affärsmöjligheter. Efter att maten placerat sig i magarna fick var och en rösta på vilken maträtt som föll sig bäst i smaken. Johanna och alla andra som var med på nätverksträffen var nöjda efter kvällen.

– Aveqia hade verkligen gjort en välkomponerad meny. Mat är en uppskattad del bland många och att laga mat tillsammans gör att man kan prata affärer samtidigt som man lär känna varandra.