Om nätverket

Nätverket består av grupper om 50 företag. Representanterna är beslutsfattare och majoriteten äger även sina egna bolag.

Varje företag garanteras branschexklusivitet inom sin grupp som träffas fyra gånger per år, under större, välordnade och påkostade event.

Som medlem blir du även inbjuden till flertalet sidoträffar med olika teman.

Hos oss ses man under avslappnade och roliga former. Vi vill att våra medlemmar ska se fram emot nästa nätverksträff. Därför ligger det alltid både hjärta och hjärna bakom varje tillfälle.

Däremellan hjälper vi på B.E.N till med allt från leads till personliga möten.

Hos oss får du ett engagemang som du inte hittar någon annanstans.

{

SJ har deltagit i flera olika nätverksforum och Business Event Network är ett av de bästa. Nätverket levererar en blandning av häftiga upplevelser i trevliga miljöer och många nya affärskontakter. Det är en bra mix av företagare och vi ser väldigt goda affärsmöjligheter.

Zana Zgog – SJ

{

Rätt deltagare och sköna omständigheter skapar nätverkande som är både lönsamt och kul. Det är förutsättningar som BEN skapar och det är därför vi har valt att vara medlemmar i nätverket.

Robert Hallgren – The Generation

{

Bra premiumaktiviteter blandas med härligt mingel. Dessutom är BEN väldigt duktiga på att lyfta Mabi både under och mellan nätverksträffarna. Det dyker upp nytt folk ibland och jag får träffa många potentiella slutkunder i fantastiska miljöer för kundmöten.

Stefan Sarin – Mabi Hyrbilar