Vi satte oss ned och tog en pratstund med en av våra medlemmar, Stefan Sarin, Försäljningschef på Mabi Hyrbilar.

Mabi Hyrbilar är ett svenskt hyrbilsföretag som funnits i 27 år. De har närmare 3 000 bilar utspridda på 150 stationer. Stefan säger själv att Mabis styrka framför allt ligger i deras personliga service och deras tillgänglighet, inte bara geografiskt utan även att de alltid går att nå. Mabi är märkesoberoende, med bilar i alla storlekar, vilket gör att de riktar sig till alla som är i behov av att hyra bil på kort eller lång sikt.

Vi frågade Stefan varför han valde just BEN som nätverk och det är svårt att ta miste på hans entusiasm.

– Jag älskar BEN. Haha, nej men på riktigt. BEN är bra på det sättet att träffarna är efter arbetstid, där bra premiumaktiviteter blandas med härligt mingel och man får möjlighet att träffa flera beslutsfattare.

För BEN är det viktigt att företagen som är medlemmar känner att de får ut något av sitt medlemskap. Stefan berättar att BENs nätverksträffar hjälpt dem med sina affärer, samtidigt som Mabi ger tillbaka genom att erbjuda alla medlemmar rabatt på sina hyrbilar.

– Alla branscher har behov av företagsbilar och BEN är väldigt duktiga på att lyfta Mabi både under och mellan nätverksträffarna. Vi har varit medlemmar sedan starten i juni 2015 och jag tycker fortfarande att det är lika givande. Det dyker upp nytt folk ibland och jag får träffa många potentiella slutkunder i fantastiska miljöer för kundmöten.

Slutligen bad vi Stefan att beskriva hur en perfekt BEN-kväll ser ut. Och det är just möjligheten att få träffa nya intressanta människor i en fantastisk miljö han vill lyfta fram. Han menar också att det alltid är lättare att umgås under en aktivitet.

– Jag har varit på många lyckade träffar, men som jag nämnde tidigare har BEN väldigt bra aktiviteter i kombination med härliga människor. Att BEN dessutom alltid har vädergudarna med sig, gör ju att det blir både trevligare och lättare att skapa nya kundrelationer.


Stort tack Stefan för att du ville dela med dig av dina tankar och upplevelser!

Läs mer om MABI Hyrbilar på deras hemsida »