BEN hade förmodligen aldrig blivit det nätverk det är idag utan den kanonstart vi fick när vi samlade vår allra första grupp för vår allra första träff. Ett drygt år senare så består nu BEN av ca 230 medlemmar i 3 städer och därför bestämde vi oss för att ta oss tillbaka dit allt en gång börjande, ombord M/S Molly. Denna gång med våra Stockholmsgrupper 3 & 4 för två trevliga nätverkskvällar.

Molly möjliggör allt det som BEN handlar om. Att samla människor i en avslappnad och härlig miljö där samtal och nya kontakter får stå i fokus. Här nätverkar man på absolut bästa sätt samtidigt som man njuter av utsikten och Stockholms underbara skärgård.

Väl ombord så dämpade vi hungern med lite goda snittar tillsammans med ett glas vin medan båten sakta puttrade ut på vågorna.

Efter turen på sjön så la vi till vid Birka Cruises terminal där vi först avnjöt ett glas champagne på takterrassen med ett Stockholm i solnedgång framför oss. Efter det fortlöpte kvällen på klassiskt BEN-vis med en 3 rätters middag och mingel med utsikt över vattnet.

Stämningen var som alltid på topp och över borden flög både skratt och ideér i salig blandning, precis som det ska göra.

Vi på BEN tackar er alla ödmjukast för två supertrevliga nätverksträffar. Vi ser redan fram emot att träffa er igen under hösten!

molly2

molly1

birka-2

birka-3