B.E.Ns nätverk utgörs av flera spännande och intressanta företag som sträcker sig
över flera olika branscher. Ett av dem är konsultbolaget Bookmaster.

Bookmaster är ett new businessbolag som hjälper företag att få nya kunder. Bolaget har funnits i 14 år och grundades av vd:n Therese Hallberg, som såg ett behov av tjänsten.

Therese, berätta lite om Bookmaster, vad skiljer er från andra bolag i er bransch?

– Vårt fokus är att vår kund ska få nya kunder, inte bara en massa möten. Då är långsiktighet, uppföljning och förtroende viktigt. Det märks i våra kundrelationer, de kunder vi samarbetar med idag har vi i snitt jobbat med i över 5 år. Vi är med vår kund hela vägen och en del av vår ersättning tar vi först när vår kund får en ny kund där vi varit involverade.

Therese berättar hur viktigt det är för Bookmaster att skapa långsiktiga relationer med sina kunder och att de känner sig som en del av kundbolaget. Personalen på Bookmaster följer ibland även med kunden på bokade möten, vilket gör dem unika i sin bransch. Therese menar att de har hittat ett alternativt sätt att jobba mot andra bookingföretag.

Therese har varit medlem i B.E.N sedan januari 2016 och när vi frågade varför hon valde just B.E.N menar hon att det var fråga om timing, men framför allt om det unika koncept B.E.N kunde presentera.

– Jag hade inte hört talas om B.E.N innan de ringde. Men när jag fått höra mer kändes det som att B.E.N hade ett annorlunda grepp där kombon av aktiviteter och kreativa möteslokaler kändes spännande.

Bookmaster riktar sig till alla företag som vill få nya kunder och som är öppna för att jobba på nya sätt. Therese tror chansen är stor att möta nya potentiella kunder i B.E.Ns nätverk, då B.E.N redan har tagit ett annorlunda grepp kring hur de jobbar.

– Jag menar, är man öppen för att delta i ett nätverk som erbjuder något annorlunda och mer attraktivt än andra nätverk, så är man nog mer öppen för att jobba på nya sätt med andra företag också. Och det ser jag som väldigt positivt.

Till sist, kan du beskriva vad det är som gör att du trivs i B.E.Ns nätverk?

– B.E.N har få, men bra träffar. Folk är upptagna och hinner inte springa på träffar hur ofta som helst. När vi träffas på B.E.N är det alltid ett nytt spännande ställe med roliga aktiviteter. B.E.N lyckas med att kombinera jobb och trevligheter och vi ses alltid i intressanta möteslokaler. Det gör det roligt att gå dit.

Stort tack Therese för att du ville dela med dig av dina tankar och upplevelser!
Läs mer om Bookmaster på deras hemsida »