Än en gång har fyra fantastiska nätverksträffar ägt rum. Under oförglömliga vårkvällar samlades nätverksgrupperna 1-4 på Cloud Nines vackra innergård för att tillsammans avnjuta en tvårättersmiddag och tävla i utmanande aktiviteter.

Inledningsvis bjöd kvällen på mingel ackompanjerat av fördrink och lättare tilltugg.
Därefter var det dags för deltagarna att vässa sina tävlingsnerver. I mindre grupper fick kvällens deltagare tävla mot varandra i ett flertal golfinspirerade grenar samt en klassiker från barndomsåren – radiobilsrace.

Kvällen bjöd fortsatt på en fransk grillbuffé där det i klassisk BEN-anda bjöds på ett flertal chanser till aktivt mingel. Under middagen skiftade vi bord mellan rätterna för att alla skulle ges chans att prata med nya ansikten.

Att det stundtals regnade och blåste under kvällarna var ingenting som märktes på Cloud Nines innergård. Den glada och uppsluppna stämningen hölls intakt under hela kvällarna. Och för de som ville fortsätta mingla efter avslutad dessert gavs det ännu fler chanser till det när vi fortsatte på Ice Bar.

Vilka enastående kvällar! Vi vill rikta ett stort tack till er alla som medverkade och vi vill även passa på att välkomna en del nya ansikten till oss. Ni ska känna er varmt välkomna!

Nu blickar vi framåt mot en härlig sommar och ser fram emot att ser er igen under sensommaren!

/B.E.N.