Höstsäsongen 2017 har nu officiellt inletts i nätverket B.E.N. med fyra fantastiska nätverksträffar. Kvällarna inleddes med mingel på Kajplats 17 på Strandvägen där vi utrustades med sjösäkra kläder och grundinstruktioner i segling. Lite senare seglade båtarna, med mer eller mindre rutinerad besättning, mot Fjäderholmarna för att kappsegla runt bojad bana.

– Det var en fin lagkänsla där ute. Alla jobbade ihop vilket bidrog till att vi lärde känna varandra ännu bättre. Vi seglade tillsammans och vi vann tillsammans, det lägger en bra grund för relationer som skapar affärer, säger Henrik Sendelbach Gille, från webbyrån The Generation.

Väl tillbaka vid kaj begav sig gruppen mot No18 Office & Lounge vid Stureplan. Där bjöds det på välförtjänt bubbel och sedan mat i form av fem små asiatiska rätter. Vid varje ny rätt fick man ett nytt bordsplaceringsnummer vilket gjorde att alla fick tillfälle att mingla med flera nya personer under kvällen.

– Det är lätt att hitta samtalsämnen när man precis har varit ute och kämpat på sjön tillsammans. Man kommer in i värmen och känner sig sådär avslappnad och nöjd. I den atmosfären är det lätt att bygga relationer för vidare samarbeten, säger Johanna Engström, Vass Kommunikation.

Att B.E.N. har tur med vädergudarna har varit ett stående skämt sedan första träffen för drygt två år sedan. Men denna septembermånad fick vi det bekräftat återigen – för varje kväll det var segling med B.E.N. öppnades en glipa i höstmolnen och solen tittade fram och eventuellt regn gjorde uppehåll. Vissa av kvällarna var det dock bra fart i seglen – men så ska det vara på sjön!

Vi vill tacka alla er som var med och gjorde dessa kvällar så härliga och minnesvärda. Stort tack till både gamla och nya medlemmar – vi är glada att se er och hoppas att ni känner er varmt välkomna i nätverket B.E.N.

Vi ser fram emot en höst fylld av samarbeten och lyckade affärer! Nästa gång vi ses ligger snön vit över taken och det doftar glögg och saffran överallt. Till dess – ha det gott!

/B.E.N.