Affärsnätverk, Malmö

Välkommen till Sveriges mest personliga affärsnätverk. På Business Event Network låter vi relationen stå i fokus. Vi är ett affärsnätverk i Malmö som sammanför våra medlemmar under former som är trevliga, avslappnade och upplevelserika. Vårt affärsnätverk består av grupper om 50 företag där bolagsrepresentanterna är beslutsfattare och i majoritet ägare av sina företag. Vår ambition är ett rikstäckande affärsnätverk med fokus i storstäderna. Idag finns vi representerade i Stockholm och i Malmö.

Affärsnätverk, Malmö

Ett roligt affärsnätverk i Malmö

Hos oss har du som medlem branschexklusivitet inom din grupp, vilket betyder att du inte behöver stöta på konkurrenter inom din nätverksgrupp. För att göra nätverkande mindre tidskrävande så träffas våra grupper fyra gånger per år under större, välordnade och påkostade events. Utöver detta anordnas även flertalet frivilliga sidoevent som även de ingår i medlemskapet.

Så här ser en träff i vårt Affärsnätverk i Malmö ut!

På B.E.N tänker vi lite annorlunda när det kommer till nätverk och nätverksträffar. Behöver det vara småstelt och tråkigt?
Nej, det tycker inte vi….

Hos oss slipper du lyssna på hisspitchar och äta torra frukostmackor med hushållsost. Hos oss äter du istället fina 3-5 rätters middagar och tar del i sköna och roliga aktiviteter som ger dig möjlighet att lära känna folk på ett mycket närmare plan. Vi styr bort fokus från högljutt säljande där alla pratar i mun på varandra och skapar i stället en atmosfär som öppnar upp för mer intressanta och givande dialoger där alla får en syl i vädret.

Detta ingår i för dig som medlem i nätverket.

  • 1 års medlemskap
  • Garanterad branschexklusivitet inom din nätverksgrupp.
  • Fyra större nätverksträffar/år
  • Flertalet frivilliga mindre aktiviteter och sidoevent.
  • Personliga möten.
  • Personligt inlogg till vår hemsida där du kan se vilka som ingår i din grupp, erbjudanden framtagna av och för medlemmar, kommande träffar samt allt annat som händer i nätverket.

Vi är Sveriges mest personliga affärsnätverk och vi jobbar kontinuerligt med att stärka relationerna inom våra grupper. Vi hjälper till med allt från möten i större skala till personliga samtal där våra medlemmar ges möjlighet att lära känna varandra ännu bättre. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi er och berättar mer om B.E.N.

Vill du bli kontaktad?

Så tycker medlemmarna

Per Augustinson

"Vi gick med för att nätverket erbjuder större bolag än de andra och för att eventen passar oss, då vi tror på att knyta kontakter under roliga former"


Per Augustinson - Unipeg

Zana Zgog

"SJ har deltagit i flera olika nätverksforum och Business Event Network är ett utav dem bästa. Nätverket levererar en häftig upplevelse, i trevlig miljö och många nya affärskontakter. Det är en bra mix av företagare och vi ser goda affärsmöjligheter."


Zana Zgog - SJ

Robert Hallgren

"Rätt deltagare och sköna omständigheter ger nätverkande som är både lönsamt och kul. Det är förutsättningar som BEN skapar och det är därför vi har valt att vara medlemmar i nätverket."


Robert Hallgren - The Generation