Affärsnätverk, Stockholm

Välkommen till Stockholms mest personliga affärsnätverk. Vi på Business Event Network tror att relationen skapar affären och därför träffas våra medlemmar under trevliga, avslappnade och upplevelserika former. Nätverket består av grupper om 50 företag där bolagsrepresentanterna är beslutsfattare och i majoritet ägare av sina företag. Målsättningen är ett rikstäckande affärsnätverk med fokus i storstäderna. Idag finns vårt affärsnätverk i Stockholm och i Skåne.
Varje företag har branschexklusivitet inom sin grupp, vilket betyder att du inte stöter på konkurrenter inom din nätverksgrupp. Grupperna träffas fyra gånger per år under större, välordnade och påkostade events. Utöver detta anordnas även flertalet sidoevent som ingår i medlemskapet.

Affärsnätverk, Stockholm

 

Träffar i vårt Affärsnätverk i Stockholm!

 

På B.E.N tänker vi lite annorlunda när det kommer till affärsnätverk och nätverksträffar. Måste det vara krävande, stelt och tråkigt?
Nej…
Hos oss slipper du lyssna på hisspitchar och äta torra frukostmackor med hushållsost. Vi kör fina 3-5 rätters middagar samt sköna och roliga aktiviteter som ger dig möjlighet att lära känna folk på ett mycket närmare plan. Vi styr bort fokus från hetsigt säljande där alla pratar i mun på varandra och skapar i stället en atmosfär som öppnar upp för mer intressanta och givande dialoger där alla får en syl i vädret.

 

Detta ingår i för dig som medlem i vårt  affärsnätverk.

  • 1 års medlemskap
  • Garanterad branschexklusivitet inom din nätverksgrupp.
  • Fyra större nätverksträffar/år
  • Flertalet frivilliga mindre aktiviteter och sidoevent.
  • Personliga möten.
  • Personligt inlogg till vår hemsida där du kan se vilka som ingår i din grupp, erbjudanden framtagna av och för medlemmar, kommande träffar samt allt annat som händer i nätverket.

Vi är Sveriges mest personliga nätverk och vi jobbar kontinuerligt med att stärka relationerna inom våra grupper. Vi hjälper till med allt från möten i större skala till personliga samtal där våra medlemmar ges möjlighet att lära känna varandra ännu bättre. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi er och berättar mer om vårt nätverk.

 

Vill du bli kontaktad?

Så tycker medlemmarna

Per Augustinson

"Vi gick med för att nätverket erbjuder större bolag än de andra och för att eventen passar oss, då vi tror på att knyta kontakter under roliga former"


Per Augustinson - Unipeg

Zana Zgog

"SJ har deltagit i flera olika nätverksforum och Business Event Network är ett utav dem bästa. Nätverket levererar en häftig upplevelse, i trevlig miljö och många nya affärskontakter. Det är en bra mix av företagare och vi ser goda affärsmöjligheter."


Zana Zgog - SJ

Robert Hallgren

"Rätt deltagare och sköna omständigheter ger nätverkande som är både lönsamt och kul. Det är förutsättningar som BEN skapar och det är därför vi har valt att vara medlemmar i nätverket."


Robert Hallgren - The Generation