Affärsnätverk Stockholm

Träffar i vårt Affärsnätverk i Stockholm!

På B.E.N tänker vi lite annorlunda när det kommer till affärsnätverk och nätverksträffar. Måste det vara krävande, stelt och tråkigt? Inte alls!

Hos oss slipper du lyssna på hisspitchar och äta torra frukostmackor med hushållsost. Vi bjuder in till fina trerätters middagar och roliga aktiviteter som ger dig möjlighet att lära känna folk på ett mycket närmare plan. Vi styr bort fokus från hetsigt säljande där alla pratar i mun på varandra och skapar i stället en atmosfär som öppnar upp för mer intressanta och givande dialoger där alla får en syl i vädret.

Detta ingår i för dig som medlem i vårt  affärsnätverk.

  • 1 års medlemskap
  • Garanterad branschexklusivitet inom din nätverksgrupp.
  • Fyra större nätverksträffar/år
  • Flertalet frivilliga mindre aktiviteter och sidoevent.
  • Personliga möten.
  • Uppstarts-boost med ett antal bokade möten
  • Jul- och sommarmingel
  • Personligt inlogg till vår hemsida där du kan se vilka som ingår i din grupp, erbjudanden framtagna av och för medlemmar, kommande träffar samt allt annat som händer i nätverket.

Vi är Sveriges mest personliga nätverk och vi jobbar kontinuerligt med att stärka relationerna inom våra grupper. Vi hjälper till med allt från möten i större skala till personliga samtal där våra medlemmar ges möjlighet att lära känna varandra ännu bättre. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi er och berättar mer om vårt nätverk.

Fokus på relationer

Vi vet att goda relationer som odlas i trevliga kontext leder till affärer och framgång för de flesta. Svårare än så är det oftast inte.

Vi äter och dricker gott

Varför skulle det inte gå att kombinera kulinariska upplevelser med goda affärsmöjligheter och personlig utveckling? Vi tror på en kombination som genererar en härlig helhet.

Alltid roliga aktiviteter

Magi sker när människor möts och gör saker tillsammans. Det har vi tagit fasta på och inkluderar ofta aktiviteter i våra träffar. Det kan vara allt från en liten musik-quiz med livemusiker till att segla en timme mot solnedgången i Stockholms skärgård.