Affärsnätverk & nätverksträffar i Göteborg

Ett affärsnätverk i Göteborg under rätt former

Söker du och ditt företag ett bra affärsnätverk i Göteborg så erbjuder vi på Business Event Network Sveriges roligaste och affärsdrivande nätverk.
Vårt mål är att våra medlemmar ska göra affärer under roliga former. Syftet kan vara olika och oavsett anledning så finns vi här för att hjälpa er in nätverkande.

Vad är då ett bra affärsnätverk? Vi påstår inte att BEN är rätt för alla. Däremot vet vi med säkerhet att ett bra affärsnätverk ger dig en skjuts i ditt företagande och självklart hoppas vi att det är just BEN. Vi har målmedvetet arbetat fram ett koncept som bygger på att aktörer inom olika affärsområden träffas och nätverkar under lättsamma former, där det ofta pratas om den dagliga verksamheten. I BENs nätverk i Göteborg så ordnar vi nätverksträffar regelbundet under året! Vi försöker även löpande föra samman er medlemmar för att ni ska lära känna varandra och kanske göra affärer med varandra. För oss har det alltid varit viktigt att detta görs under rätt omständigheter. Vårt mål är att det rent affärsmässiga, som i sig ska vara lönsamt, ska kännas lika naturlig som avslappnat.

Allt, oavsett vad det gäller, moderniseras och utvecklas under tid, så även bra affärsnätverk. Företag kommer givetvis fortsätta träffas i konferensrum för att nå överenskommelser etc. men vi på BEN vill även erbjuda andra möjligheter under mer moderna former.

Med vår breda och samlade erfarenhet är vår målsättning att våra träffar ska kännas naturliga, avslappnade och inte minst personliga. För oss är det viktigt att alltid arrangera välordnade och givande events. Våra kunder lyfter ofta upp spontaniteten som en av de främsta anledningarna till varför de anser detta vara ett bra affärsnätverk. Vill ert företag också ta chansen till ett framgångsrikt företagande så kontakta oss så berättar våra  medarbetare mer om våra erbjudande och möjligheter. Telefon 08- 409 028 40 alt info@businesseventnetwork.se

Här har vi kul tillsammans

Glädje är alltid ledordet på våra nätverksträffar. Vi är övertygade om att glada människor gör bättre affärer  och skapar relationer som varar längre.

Vi äter och dricker gott

På våra träffar ingår alltid en trevlig middag med tillhörande dryck, under hela kvällen. På våra träffar går ingen hungrig eller törstig.

Alltid roliga aktiviteter

Våra träffar är alltid en kombination av nätverkande och roliga upplevelser. Därför innehåller varje träff någon typ av aktivitet där endast fantasin sätter gränser.