Bra affärsnätverk

Söker du och ditt företag ett bra affärsnätverk så erbjuder vi på Business Event Network många spännande möjligheter för dig. Behöver ni få en skjuts framåt, vill ni vidga erat kontaktnät eller är ni helt enkelt nyfikna på vad ett bra affärsnätverk kan ge just ert företag? Syftet kan vara olika och oavsett anledning så finns vi här för att hjälpa er in nätverkandet.

Vad är då ett bra affärsnätverk? Vi påstår inte att BEN är rätt för alla. Däremot vet vi med säkerhet att ett bra affärsnätverk ger dig en skjuts i ditt företagande och självklart hoppas vi att det är just BEN. Vi har målmedvetet arbetat fram ett koncept som bygger på att aktörer inom olika affärsområden träffas och nätverkar under lättsamma former, där det ofta pratas om den dagliga verksamheten. En medlem kanske precis klarat av den utmaningen du just nu står inför och då blir det ett väldigt intressant samtalsämne.

För oss har det alltid varit viktigt att detta görs under rätt omständigheter. Vårt mål är att det rent affärsmässiga, som i sig ska vara lönsamt, ska kännas lika naturlig som avslappnat.

bra affärsnätverk 

Bra affärsnätverk

Bra affärsnätverk under rätt former

Allt, oavsett vad det gäller, moderniseras och utvecklas under tid, så även bra affärsnätverk. Företag kommer givetvis fortsätta träffas i koferensrum för att nå överenskommelser etc. men vi på B E N vill även erbjuda andra möjligheter under mer moderna former.

Med vår breda och samlade erfarenhet är vår målsättning att våra träffar ska kännas naturliga, avslappnade och inte minst personliga. För oss är det viktigt att alltid arrangera välordnade och givande events. Våra kunder lyfter ofta upp spontaniteten som en av de främsta anledningarna till varför de anser detta vara ett bra affärsnätverk. Vill ert företag också ta chansen till ett framgångrikt företagande så kontakta oss så berättar våra kundvänliga medarbetare mer om våra erbjudande och möjligheter. Telefon 08- 409 028 40 alt info@businesseventnetwork.se

Varmt välkommen!

Vill du bli kontaktad?

Så tycker medlemmarna

Per Augustinson

"Vi gick med för att nätverket erbjuder större bolag än de andra och för att eventen passar oss, då vi tror på att knyta kontakter under roliga former"


Per Augustinson - Unipeg

Zana Zgog

"SJ har deltagit i flera olika nätverksforum och Business Event Network är ett utav dem bästa. Nätverket levererar en häftig upplevelse, i trevlig miljö och många nya affärskontakter. Det är en bra mix av företagare och vi ser goda affärsmöjligheter."


Zana Zgog - SJ

Robert Hallgren

"Rätt deltagare och sköna omständigheter ger nätverkande som är både lönsamt och kul. Det är förutsättningar som BEN skapar och det är därför vi har valt att vara medlemmar i nätverket."


Robert Hallgren - The Generation