Nätverksträffar Stockholm

Har du funderat på vad nätverksträffar i Stockholm skulle kunna ge ditt företag?

B.E.N. består av regionala nätverksgrupper som tillsammans på sikt bildar ett rikstäckande affärsnätverk. Vi startade i Stockholm och det är här kärnan finns och på våra nätverksträffar Stockholm så får du träffa en mängd fina företag med beslutsfattande representanter.

Vi träffas under trevliga former där nyckelorden är lättsamhet och spontanitet där det alltid ska vara en avslappnad atmosfär. Samtidigt ges man unika möjligheter att träffa nya bekantskaper och knyta an olika kontakter. Detta i kombination med en mysig miljö och många nya spännande människor vet vi att det kommer att ge fantastiska möjligheter för dig och ditt bolag.

Vi på B. E. N. tror att nätverksträffar Stockholm erbjuder dig de rätta verktygen som företagare att kunna vidga ditt kontaktnät. Varför inte göra det under roliga events med en massa spännande aktiviteter?

nätverksträffar Stockholm

nätverksträffar Stockholm

Nätverkträffar Stockholm för den som vill synas

Vi erbjuder givetvis inte bara trevliga träffar med vad allt det innebär. Behöver man ett skyltfönster utåt så är nätverkträffar Stockholm rätt forum för dig som företagare. Vi ser till att du träffar rätt folk som du både får nytta och glädje av. Söker man personliga möten så hjälper vi givetvis till att sätta ihop de för dig. Vi är gärna länken mellan de stora träffarna och de personliga mötena.

Våra nätverkträffar Stockholm är unika i sitt slag. Det ska vara enkelt och kul att nätverka. Gör det i samband med en god middag och god dryck med trevligt sällskap, ingen ska någonsin behöva gå hem hungrig eller törstig.

I samband med våra nätverksträffar Stockholm arrangerar vi alltid någon intressant kringaktivitet, alltifrån givande föreläsningar till snabba RIB-båtar, allt för att tillfredsställa samtliga av våra medlemmar.

Har du fler frågor kring våra nätverksträffar Stockholm, tveka inte att kontakta vår kundvänliga personal på 08- 409 028 40 eller på info@businesseventnetwork.se

Vi ser fram emot vår kontakt, välkommen!

Vill du bli kontaktad?

Så tycker medlemmarna

Per Augustinson

"Vi gick med för att nätverket erbjuder större bolag än de andra och för att eventen passar oss, då vi tror på att knyta kontakter under roliga former"


Per Augustinson - Unipeg

Zana Zgog

"SJ har deltagit i flera olika nätverksforum och Business Event Network är ett utav dem bästa. Nätverket levererar en häftig upplevelse, i trevlig miljö och många nya affärskontakter. Det är en bra mix av företagare och vi ser goda affärsmöjligheter."


Zana Zgog - SJ

Robert Hallgren

"Rätt deltagare och sköna omständigheter ger nätverkande som är både lönsamt och kul. Det är förutsättningar som BEN skapar och det är därför vi har valt att vara medlemmar i nätverket."


Robert Hallgren - The Generation