En inblick i våra nätverksträffar

En typisk BEN-träff

På en BEN-träff finns det några saker som du alltid kan vänta dig: Fantastiskt god mat, roliga aktiviteter och härliga miljöer. Våra träffar ska alltid vara något att se fram emot med glädje och spänning. Nya koncept blandas med kära återseenden och stående inslag. Det viktiga för oss är att alla lämnar våra träffar med en härlig känsla i magen.

Så gott och trevligt som det alltid är på en nätverksträff i BEN, lika givande och nyttigt ska det vara i slutändan. Därför väljer vi alltid att kombinera upplevelser och stämning med nätverkande och goda samtal. Våra medlemmar ges alltid utrymme att lära känna varandra samtidigt som man kan njuta av atmosfären. Under åren har vi gjort allt ifrån att segla, laga mat, prova viner och slunga honung till kubbturneringar.

Här har vi kul tillsammans

Glädje är alltid ledordet på våra nätverksträffar. Vi är övertygade om att glada människor gör bättre affärer  och skapar relationer som varar längre.

Vi äter och dricker gott

På våra träffar ingår alltid en trevlig middag med tillhörande dryck, under hela kvällen. På våra träffar går ingen hungrig eller törstig.

Alltid roliga aktiviteter

Våra träffar är alltid en kombination av nätverkande och roliga upplevelser. Därför innehåller varje träff någon typ av aktivitet där endast fantasin sätter gränser.